ADIYAMAN / ÇELİKHAN - Yunus Emre İmam Hatip Ortaokulu

Hedef LGS 2024

Ock

Okulumuz 8. sınıf öğrencilerine imam hatip liselerine yönelik imam hatip lisesi müdürlüğü tarafından tanıtım semineri gerçekleştirildi.

Ock

LGS de öğrencilerin zaman sıkıntısı yaşamaması için içerisinde çeşitli yöntem ve teknikler barındıran zaman yönetimi broşürümüz öğrencilere tanıtıldı.

Ara

Okulumuz mezunları Çelikhan Devlet Hastanesi Hekimlerinden Dr. Elif DAM ve Dr. Mehmet ALTINDAĞ Meslek Tanıtım Günleri kapsamında LGS'ye hazırlanan öğrencilerimiz için motivasyon söyleşisi gerçekleştirdiler. Söyleşide LGS'ye hazırlanan öğrencilerimize etkili ve verimli ders çalışma ipuçları verildi, motivasyon konuşması yapıldı.

Ara

Okulumuz Akademik Başarısını Arttırmak için sekizinci sınıf LGS sınavı dersi öğretmenlerimizle Komisyon toplantımızı gerçekleştirdik. Okulumuz sınav sonuçlarının paylaşıldığı ve başarımızın daha da arttırılması için ilave yapılacak çalışmaların konuşulduğu toplantı Öğrenci, öğretmen ve velilerimizle hep birlikte çalışarak başarılı ve sağlıklı bir yıl geçirilmesi dilekleri ile sonlandırıldı.

Ara

'Hedef LGS 2023' Projesi kapsamında, okulumuzda 'Adıyaman Anadolu İmam Hatip Lisesi  Proje Okulu'nun tanıtımı yapıldı.