T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
ADIYAMAN / ÇELİKHAN - Yunus Emre İmam Hatip Ortaokulu

Haberler

Mrt

Mrt

Ara

Milli Eğitim Bakanlığımız tarafından düzenlenen, “Dilimizin Zenginlikleri projesi” kapsamında ana sınıfımızda da etkinlikler düzenlendi.

Ekm

'Hz Peygamberi Anmaktan Anlamaya' düsturuyla gelişen; Peygamberimizin örnekliğini ve insanlığa takdim   ettiği değerleri anlamayı; toplumumuzun her kesimine  ve gönül coğrafyamıza anlatmayı ve tanıtmayı, günümüz problemlerine nebevi referanslarla çözüm üretmeyi ve milletimizde var olan Peygamber sevgisini pekiştirmeyi amaçlayan haftayı okulumuzda kutladık. Programda emeği geçen herkese teşekkür ederiz. 

Ekm

Okulumuzun bahçesi İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz tarafından yürütülen ÇABA(Çelikhan Akademik Başarıyı Arttırma) projesi kapsamında Beden Eğitimi ile Spor ve Fiziki Etkinlikler derslerinin uygulamasında eğitimin nitelik ve verimliliğini arttırmak amacıyla geleneksel oyun alanları çizimleri yapılmıştır. okulumuzda öğrencilerin okul ortamından en verimli şekilde yararlanmaları, ders içi ve deşe zamanlarda okulun cazibe merkezi haline gelmesi ile oyun temelli öğrenme becerilerinin geliştirilmesi amaçlanmıştır. Emeği geçen Selahattin KESKİN ve  Mehmet SONKAYA hocalarımıza teşekkür ederiz.

Ekm

Okulumuzda atık defter, kitaplarımızı geri dönüşüme kazandırıyoruz. Kampanyaya en çok destek veren sınıfa sürpriz hediyeler verilecektir. 'Haydi yunus Emre Geri Döünüşüme!'

May

Okulumuz anasınıfında  öğrenci ve velilerimizin katılımı ile Anneler Günü programı düzenlendi. Programda emeği geçen öğrenci ve öğretmenlerimizi tebrik eder, tüm annelerimizin "Anneler Gününü" kutlarız...

May

Okulumuzun kütüphanesi öğrencilerimizin hizmetine açıldı. 

Ock

Okulumuzun kantin ihalesi 30/01/2023  Pazartesi günü saat 11:00'da Yunus Emre İmam Hatip Ortaokulu Müdürlüğünde yapılacaktır.

 

İhale şartnamesi ekte sunulmuştur.

Ock

Sayın Velilerimiz, okulumuz bünyesinde 5 yaş grubu için anasınıfı açılacaktır. Kayıt için bizimle iletişime geçmeniz yeterli olur.

Ock

Ara

Ara

 Okulumuzda Yerli Malı Haftası etkinlikleri düzenlendi.

Ara

Okulumuz mezunları Çelikhan Devlet Hastanesi Hekimlerinden Dr. Elif DAM ve Dr. Mehmet ALTINDAĞ Meslek Tanıtım Günleri kapsamında LGS'ye hazırlanan öğrencilerimiz için motivasyon söyleşisi gerçekleştirdiler. Söyleşide LGS'ye hazırlanan öğrencilerimize etkili ve verimli ders çalışma ipuçları verildi, motivasyon konuşması yapıldı.

Ara

LGS Başarısı İle Öne Çıkan Okulumuz Din Öğretimi Genel Müdürlüğünün Hedef LGS 2023 Projesini Uygulayan Pilot Okullar Arasına Seçilmiştir. Proje kapsamında ilk toplantımız yapıldı.